Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tiffany Stiles - Kedves gyönyörű lelkek!
  2017-11-30 09:03:12, csütörtök
 
  Tiffany Stiles - Kedves gyönyörű lelkek! ~ Gyémánt kódolt frekvenciák áramlanak a kozmikus energia hullámokon. A gyémánt frekvenciák átgondolják a régi programokat, és új perspektívákat hoznak létre.

A gyémánt frekvenciák a DNS / RNS-re való frissítést is kezdeményezik az agyban lévő magnetit aktiválásával. Ezek apró, rendkívül mágneses kristályok, amelyek kapcsolódnak a kozmikus energiához és a Föld elektromágneses mezőjéhez. Vannak különleges gyémánt kódfrekvenciák, amelyeket úgy választott, hogy csak rezonálnak a saját interfésszel, mivel ezeket letöltötték Önnek. Vannak olyan kódok, amelyek különböző időpontokban jönnek be, hogy bizonyos dolgokat aktiváljanak a továbbfejlesztett DNS-ben. Néha ezek lehetnek számkódok, geometriai formák vagy hangfrekvencia.

Ahogy ez az Energia átmegy, megszakítja az alvásmintákat, és aktív álomállapotba kapcsol, akár a REM, akár a meditáció során. Sokan nagyon furcsa és élénk álmokat / látomásokról számoltak be mostanában, beleértve magam is. Ha te vagy az, aki ritkán emlékszik az álmaidra, emlékezni fogsz ezekre!

Rengeteg munkát végzünk az asztrális síkon is ... egész idő alatt, függetlenül attól, hogy tisztában vagyunk-e ezzel a munkával. Számos idővonal keletkezik, egymást átfedő, összeomlik és konvergál ... végül egy teljesen újabbat. Amint ez megtörténik, rengeteg zavart hoz létre sokak számára. Arról van szó, hogy mi történt, vagy sem. Mi volt valódi a múltban, vagy sem. A Mandela hatása alatt folytatott tárgyalások órákig tartanak. Meg kell érteni, hogy mindegyik a saját valóságukban van, saját domináns vibrációs frekvencia kimenetén alapulva. Bármelyik vibrációs frekvenciát is vibrálsz, az a valóság, amellyel a ... Időszak.
Mivel egyesek a vibrációs frekvencia magas szintjének megtartására fókuszálnak, az új, magasabb 5D-es és magasabb szintű idővonalakhoz igazodnak. Míg mások negatív visszacsatolási hurokban maradhatnak, nem képesek megszabadulni a hamis programozástól, ha igazodnak a régi 3D-s idővonalhoz. És nagyon boldogok, hogy nem akarják elfogadni a változást, vagy lépni tudnak a kényelmes zónájukon kívül, hogy növekedjenek és fejlődjenek. Tudja, hogy ez rendben van, és ez az út, amelyet bizonyosok választottak. Minden olyan, amilyen legyen. Az elvégzendő munka inkább az énre és nem másokra koncentrál. Valójában, ha eléri a növekedés bizonyos szintjét, a legtávolabb van az elmédtől, amit mások csinálnak. Csak BE és fogadd el mindegyiket, ahogy vannak.

Sokan azt is jelentették, hogy mások számára láthatatlanok. Mások beleütköznek, mintha nem látnák őket. Ilyen típusú dolog történt olyan emberekkel is, akiket egyáltalán nem tudtam ülni az étterembe. Nem is láttak engem, amíg egy másik barátom nem szólt hozzám, és nem hozta be a valóságba. Ez a különbség a dimenziós vibrációs frekvencia között. Sokan szintén beszámolnak a zaklatottságról. A vágyak elmentek ... éppen úgy, ahogy ez az utolsó frissítés a 11:11-es portálon történt. Sokan megszerezzék a múltban hiányzó világosságot. Útjaik világosak, és pontosan tudják, mit kell tennie. Ahogy haladunk magasabbra a vibrációs frekvenciasávon, többet kell támaszkodnunk az Intuitív Útmutatónkra a magasabb magunkból. Az energia megkülönböztetése kulcsfontosságú, mivel a dimenziós birodalmak nyitnak az Ön számára. A felsőbb éned belül, és nem kívül eső keresni mindig egyértelműséget és a legjobb útmutatást nyújt Önnek. Angyalaid és útmutatók mindig itt vannak, hogy segítsek az úton. Az arkangyalok összehangolnak veled, hogy segítsek a lelki küldetésed és utazásodon.
Kapcsolódó: A boldog energia minden StarSeeds-t üt

Az előfutók megoszlanak a növényi magvakhoz, újraélesítik a kódokat, hogy az eredetüket átláthatóvá tegyék. Az út mentén vezetni, és másoknak tudniuk, hogy nem egyedül vannak. Most a második hullámosok lépnek ki, magokat ültetnek, osztoznak, támogatnak és irányítanak, amit örömmel látok! Eljött az idő, hogy a második hullámosok kezdjenek világítani fényüket saját hitelességükben, hogy továbbra is irányítsák a következő hullámok felébredését.

Ahogy tovább haladunk az esti órákon, (jelenleg 5: 19-kor van itt), a fotonenergia keveredik a gyémánt frekvenciákkal. Ez alvásra, pihenésre, lustaságra és nem akar kölcsönhatni valakivel, mivel ezek a frissítések megtörténnek. Egy szép meleg fürdő, a himalájai tengeri sók, a kedvenc illóolajok és a tiszta kvarckristály segíti az energiát, miközben energiát revitalizál, és tisztítja. IN-öröm és csak légy és lélegezz. Minden olyan, amilyen legyen. Ha éppen ébredsz a világ másik felében, akkor jó földi munkamenet lesz a rendben. Ez a napot a kiegyensúlyozott és nyugodt állapotban kezdheti.

Sok szeretet,
Tiffany

Forditó programmal forditva.

Forrás: Link

Facebook: Link



 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: kiegyensúlyozott, elektromágneses, hitelességükben, visszacsatolási, egyértelműséget, frekvenciasávon, zaklatottságról, kulcsfontosságú, programozástól, kódfrekvenciák, összehangolnak, perspektívákat, frekvenciákkal, hangfrekvencia, támaszkodnunk, alvásmintákat, kvarckristály, kezdeményezik, aktiválásával, idővonalakhoz, megszabadulni, álomállapotba, láthatatlanok, interfésszel, kapcsolódnak, újraélesítik, időpontokban, világosságot, növekedjenek, megtartására, valóságukban, választottak, beleütköznek, felébredését, megszerezzék, látomásokról, kozmikus energia, gyémánt frekvenciák, régi programokat, agyban lévő, kozmikus energiához, saját interfésszel, továbbfejlesztett DNS-ben, meditáció során, asztrális síkon, teljesen újabbat, saját valóságukban, vibrációs frekvencia, hamis programozástól, régi 3D-s, kényelmes zónájukon, elvégzendő munka, Tiffany Stiles, Csak BE, Intuitív Útmutatónkra,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Amikor Jézus rátapos a lábadra  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Tavaszi kép  Png kutya  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gonosz démon-álarc  Gonosz démon-álarc  A sors  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Reménység és erő Krisztustól e...  A másik dolog,  Albert Einstein gondolata  Mi lenne ha  Szép estét kedves látogatóimna...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Éretlen vers  Albert Einsteinről  A sors  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Png kislány  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Hiányzik  Fehér virág  A Megváltó szolgálatában  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Akarat  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Bounty krémes  Az engedelmesség miért nem vál...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Nem számIt  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png telefon  Png férfi  Kövesd a cowboyt!  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Éretlen vers  A boldog családok mind hasonló...  Őrizkednünk kell...  Kellemes délutánt kívánok  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A kételkedés kezelése  Png lepke  Éretlen vers  Szép estét  Szívem tiéd  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Paul David Tripp Április 20  A Megváltó szolgálatában 
Bejegyzés Címkék
kozmikus energia, gyémánt frekvenciák, régi programokat, agyban lévő, kozmikus energiához, saját interfésszel, továbbfejlesztett DNS-ben, meditáció során, asztrális síkon, teljesen újabbat, saját valóságukban, vibrációs frekvencia, hamis programozástól, régi 3D-s, kényelmes zónájukon, elvégzendő munka, növekedés bizonyos, másik barátom, dimenziós vibrációs, vágyak elmentek, utolsó frissítés, múltban hiányzó, vibrációs frekvenciasávon, magasabb magunkból, energia megkülönböztetése, dimenziós birodalmak, felsőbb éned, legjobb útmutatást, arkangyalok összehangolnak, lelki küldetésed, boldog energia, előfutók megoszlanak, növényi magvakhoz, eredetüket átláthatóvá, második hullámosok, következő hullámok, esti órákon, fotonenergia keveredik, gyémánt frekvenciákkal, frissítések megtörténnek, szép meleg, himalájai tengeri, kedvenc illóolajok, tiszta kvarckristály, világ másik, kiegyensúlyozott, elektromágneses, hitelességükben, visszacsatolási, egyértelműséget, frekvenciasávon, zaklatottságról, kulcsfontosságú, programozástól, kódfrekvenciák, összehangolnak, perspektívákat, frekvenciákkal, hangfrekvencia, támaszkodnunk, alvásmintákat, kvarckristály, kezdeményezik, aktiválásával, idővonalakhoz, megszabadulni, álomállapotba, láthatatlanok, interfésszel, kapcsolódnak, újraélesítik, időpontokban, világosságot, növekedjenek, megtartására, valóságukban, választottak, beleütköznek, felébredését, megszerezzék, látomásokról, aktiváljanak, útmutatónkra, megtörténnek, kölcsönhatni, fotonenergia, letöltötték, megtörténik, beszámolnak, frissítések, frekvenciák, megoszlanak, programokat, frekvenciát, arkangyalok, fókuszálnak, idővonalhoz, revitalizál, maradhatnak, függetlenül, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 670
  • e Hét: 6315
  • e Hónap: 14850
  • e Év: 62443
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.